View unanswered posts | View active topics It is currently 18 Nov 2018, 13:14



Reply to topic  [ 5 posts ] 
USB Audio driver works first time only. 
Author Message

Joined: 15 Apr 2003, 23:00
Posts: 3
Location: Louisiana, USA
Post 
I've recently received my UASC-1 and have installed it on my laptop. The first time I installed it it worked fine, I recorded an entire night without any problems; The next time I tried to use the UASC-1 Win2k redetected it as an "Unknown USB Device" and I could not get the system to see it correctly. After trying multiple methods of removeing the device, including regedit, I decided to reinstall Windows 2000 SP3, after the install the UASC-1 worked again, but as before once the system was shutdown windows redetected it as an "Unknown USB Device."

Any help on this issue would be appreciated.


15 Apr 2003, 23:33
Profile
Post 
Are you using the ASIO driver ?
or do you use the UASC-1 with the generic Window driver ?


16 Apr 2003, 08:28

Joined: 15 Apr 2003, 23:00
Posts: 3
Location: Louisiana, USA
Post 
I've tried both. Same results.


19 Apr 2003, 00:54
Profile

Joined: 15 Oct 2001, 23:00
Posts: 687
Location: France
Post 
is your problem resolved now ?


05 May 2003, 16:58
Profile WWW

Joined: 15 Apr 2003, 23:00
Posts: 3
Location: Louisiana, USA
Post 
Sorry for the delay; The problem turned out to be the USB cable, I switched the cable and deleted all entries for the "Unknown USB Device" within device manager.

Thanks anyway.


13 May 2003, 15:29
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software